Finnedykket 2015 & DG50

Kuplan kymmenhenkinen reissujengi valloitti Norjan vesistöt yhdessä Trondheimiläisen Dykkergruppa -ystävyysseuran kanssa vuosittaisella Finnedykket-reissulla. Reilun viikon dyykkirupeama sijoittui tällä kertaa Hitran Knutshaugiin huipentuen kolmipäiväiseen DG50 -vuosijuhlaan, jossa nähtiin niin DG:n kuin Kuplankin perustajajäseniä 60-luvun alkupimeästä.

Klikkaa alla olevaa kuvaa ihaillaksesi reissun vedenalaisia maisemia:

fd15

Posted in Uncategorized | Comments Off on Finnedykket 2015 & DG50

Wappuaaton allasharjoitus

Perinteikäs Wappuaaton allasharjoituksemme Havis Amandan patsaalla keräsi sankoin joukoin väkeä Kauppatorille. Paikalla oli myös patsaan lakittaneen ylioppilaskuntamme AYY:n aktiiveja sekä muuta iloista juhlaväkeä.

Jäsen: Katsasta alati päivittyvä dyykki- ja leirikalenteri jäsensivuilta – Sukeltamaan pääsee useamman kerran viikossa. Liity joutessasi myös epäviralliseen Facebook-ryhmäämme!

Kuohuvaa Havis Amandan kuohussa. Kuvassa hallituksen 2015 puheenjohtaja Pekka Huhta sekä aktiivi Pasi Reisto. Kalle Koponen / HS

Posted in Uncategorized | Comments Off on Wappuaaton allasharjoitus

Kuivapukukurssi 2015

Kuplan jäsenilleen järjestämä kuivapukukurssi alkaa keskiviikkona 11.3. klo 18 kammiolla. Kurssin esittelysivulla on yleinen kuvaus kurssista. Kurssin aikataulu löytyy laitesukelluskurssin aikataulun ohesta. Kurssin vastuukouluttajana toimii Tommi Toivonen <tptoivon at gmail piste com>, ja häneltä voi kysyä tarkempia tietoja kurssista, jos et jo ole kuplan jäsen. Jos taas olet  jo jäsen, niin suunnista suoraan jäsensivuille, joilla on tarkemmat tiedot kurssista!

Posted in Uncategorized | Comments Off on Kuivapukukurssi 2015

Sukelluskurssi keväällä 2015

Kupla järjestää laitesukelluksen peruskurssin keväällä 2015.
Sukelluskurssin onnistuneesti suoritettuaan saa kansainvälisen
sukellusluokituksen (CMAS *), joka on vastaava kuin esim. PADI OWD
luokitus.  Sukelluskurssi alkaa torstaina 5.2, ja myös sen muut luennot ja
allasharjoitukset pidetään tyypillisesti torstai-iltaisin.  Kurssin
vastuukouluttaja toimii Mikko Kyrö <mvkyro at gmail.com>.

Lisätietoa kurssista löytyy Kurssit -> Laitesukelluksen peruskurssi sivulta.

altailla2Kuva (c) Marcin Dobrucki

Posted in Koulutus | Comments Off on Sukelluskurssi keväällä 2015

Uimapukutilaus 2014

Nyt sinulla on oiva mahdollisuus tilata itsellesi Kuplan komea sini-puna-valko-raidallinen uimapuku! Tämä perinteikäs edustusasu on ainoa oikea ratkaisu niihin Kuplan tapahtumiin, joissa nakuna ei saa tai kehtaa olla! (esim. Serena/Flamingo, Töölönlahden yliuinti, Akateeminen Wartti, Vuorimiesten kaljaviesti, Superkuplerokisat…)

Hintaa komeudelle tulee vain 57 euroa. Mikäli tilaamme isomman satsin, tulee kustanne putoamaan jopa kymmenellä eurolla. Tilauslomakkeen voit täyttää vaikka heti: http://goo.gl/F13jkv. EDIT: Tilaus on jo tehty!

Uikkarit toimitetaan Kammiolle tammikuun aikana. Maksu on suoritettava ennen noutoa, maksutiedot luvassa myähemmin.

uikkaritilausgdocsheader

Posted in Uncategorized | Comments Off on Uimapukutilaus 2014

Laitesukelluskokeilu 2014

Kupla järjestää laitesukelluskokeilun torstai-iltoina 6.11. ja 20.11. klo 20.00-23.00 Tapiolan uimahallilla. Aiheeseen johdattava pakollinen luento pidetään 6.11. klo 18-19.30 Otaniemessä Sähkötekniikan korkeakoululla salissa E111.

Lisätiedot ja ilmoittautumisohjeet löydät täältä!

Kupla osallistuu myös Kampuskarkeloihin tiistaina 28.10. Töölön kampuksen päärakennuksen ala-aulassa (Runeberginkatu 14-16) ja keskiviikkona 29.10. Otaniemen kampuksen päärakennuksen ala-aulassa (Otakaari 1). Ständimme on pystyssä molempina päivinä täyden aikavälin 9.45-14.15. Tule kyselemään toiminnasta ja vahvistamaan ilmoittautumisesi laitesukelluskokeiluun!

altailla

Posted in Uncategorized | Comments Off on Laitesukelluskokeilu 2014

Uppopallokurssi aloittelijoille

Sukelluskerho PSK Kupla järjestää kolmen kerran pituisen uppopallokurssin aloittelijoille marraskuussa sunnuntai-iltaisin Tapiolan uimahallilla.

Lisätiedot kurssista täällä.

EDIT 4.11. – KURSSI ON TÄYNNÄ!

uppopallo_harrastus

Posted in Uncategorized | Comments Off on Uppopallokurssi aloittelijoille

Vuosijuhlailmoittautuminen on nyt auki!

Polyteknikkojen sukelluskerho Kupla ry täyttää tänä vuonna jo 35 vuotta! Juhlavuoden päätapahtumat sijoittuvat lokakuun alussa vietettävälle vuosijuhlaviikolle, joka huipentuu lauantaina 11.10.2014 juhlittaviin vuosijuhliin.

Lisätietoja juhlista ja vuosijuhlaviikon muusta ohjelmasta löytyy osoitteesta: http://kupla.ayy.fi/psk/kupla-35/.

EDIT 29.9.: Vuosijuhlien ilmoittautuminen on nyt päättynyt. Juhliin ilmoittautuneet näet täältä.

Posted in Uncategorized | Comments Off on Vuosijuhlailmoittautuminen on nyt auki!

Kupla konteissa

Kuplan kerhotila Kammio kärsi alkuvuodesta hienoisia savuvahinkoja. AYY ryhtyi sopivasti remppaamaan koko taloa. Kesän sukelluskausi alkoi olla uhattuna sillä kalusto piti siirtää jonnekin. Tilalle järjestettiin kontit. Muutimme sinne, ja siellä asumme kunnes taloremontti on ohi ja uusi entistä ehompi Kammio V2.0 valmistuu syksyllä. Sopivasti Kuplan 35-vuosijuhlapäivän tienoille.

Kuplan_Kontit_2014

Posted in Tiedotuksia | Comments Off on Kupla konteissa

Perinteinen Wappuaaton allasharjoitus

Kuplan perinteinen Wappuaaton allasharjoitus järjestettiin tänäkin vuonna Mantalla. Spektaakkelia seuraamaan oli saapunut väkeä sankoin joukoin, osin myös Kuplan ulkopuolista joukkoa.

Kuplalaisia myös keskiviikon 30.4. kymppiuutisissa, alkaen kohdasta 11:26: http://www.katsomo.fi/?progId=330862

manta1

Posted in Tiedotuksia | Comments Off on Perinteinen Wappuaaton allasharjoitus