Vuosijuhlailmoittautuminen on nyt auki!

Polyteknikkojen sukelluskerho Kupla ry täyttää tänä vuonna jo 35 vuotta! Juhlavuoden päätapahtumat sijoittuvat lokakuun alussa vietettävälle vuosijuhlaviikolle, joka huipentuu lauantaina 11.10.2014 juhlittaviin vuosijuhliin.

Lisätietoja juhlista ja vuosijuhlaviikon muusta ohjelmasta löytyy osoitteesta: http://kupla.ayy.fi/psk/kupla-35/.

EDIT 29.9.: Vuosijuhlien ilmoittautuminen on nyt päättynyt. Juhliin ilmoittautuneet näet täältä.

Posted in Uncategorized | Comments Off

Kupla konteissa

Kuplan kerhotila Kammio kärsi alkuvuodesta hienoisia savuvahinkoja. AYY ryhtyi sopivasti remppaamaan koko taloa. Kesän sukelluskausi alkoi olla uhattuna sillä kalusto piti siirtää jonnekin. Tilalle järjestettiin kontit. Muutimme sinne, ja siellä asumme kunnes taloremontti on ohi ja uusi entistä ehompi Kammio V2.0 valmistuu syksyllä. Sopivasti Kuplan 35-vuosijuhlapäivän tienoille.

Kuplan_Kontit_2014

Posted in Tiedotuksia | Comments Off

Perinteinen Wappuaaton allasharjoitus

Kuplan perinteinen Wappuaaton allasharjoitus järjestettiin tänäkin vuonna Mantalla. Spektaakkelia seuraamaan oli saapunut väkeä sankoin joukoin, osin myös Kuplan ulkopuolista joukkoa.

Kuplalaisia myös keskiviikon 30.4. kymppiuutisissa, alkaen kohdasta 11:26: http://www.katsomo.fi/?progId=330862

manta1

Posted in Tiedotuksia | Comments Off

Perinteinen vappupäivän sukellus

Tänä vuonna Kuplan perinteinen vappupäivän sukellus järjestettiin Melkuttimella. Ilma olisi voinut olla vähän vappuisempi, mutta onneksi edes pinnan alla oli lämpimämpää kuin pinnan päällä.

IMG_1759

Posted in sukellus | Comments Off

Kuplan verkkosivujen sijainti

Kuplan sivustojen nimipalvelutiedot on päivitetty. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että kupla.ayy.fi ja kupla.kyla.fi osoittavat samaan sivustoon AYY:n alla.

Posted in Tiedotuksia | Comments Off

Tunnukset koko jäsenistölle

Jäsenten käyttäjätunnusten rekisteröinti kuplaverkkoon on avattu. Info-listalle on lähetetty viesti 16.3. klo 12:55, jossa on ohjeet ja tarvittava kutsukoodi.

If you need help with your account, please send an email to <otax-kupla-adm (at) list (piste) ayy (piste) fi> email list, and people there will help you.

Posted in Tiedotuksia | Comments Off

Tunnuksia kuplaweb:iin

Vanhasta tikiwikistä ei ollut mahdollista järkevästi kerätä aidosti käytössä olleita tunnuksia.

Tämän takia uuteen kuplaweb:iin luodaan tunnuksia vaiheittain.  Tällä hetkellä tunnukset on luotu hallitukselle sekä kouluttajille. Seuraavana tunnukset on tarkoitus luoda toimihenkilöille ja sen jälkeen lopulle jäsenistölle.

Posted in Tiedotuksia | Comments Off

Uusi kuplaweb nousee tuhkasta

PSK Kuplan kerhotiloissa oli 21.1. tulipalo, jonka mukana mm. kerhon vanhat WWW-sivut poistuivat käytöstä. Tämän takia näiden sivujen sisältö on vielä keskeneräinen.

Sivuille lisätään tietoa kiireellisyysjärjestyksessä, käy tutustumassa ainakin Laitesukelluksen peruskurssin (LSPK) sivuihin

Posted in Tiedotuksia | Comments Off