Kuivapukukurssi 2015

Kuplan jäsenilleen järjestämä kuivapukukurssi alkaa keskiviikkona 11.3. klo 18 kammiolla. Kurssin esittelysivulla on yleinen kuvaus kurssista. Kurssin aikataulu löytyy laitesukelluskurssin aikataulun ohesta. Kurssin vastuukouluttajana toimii Tommi Toivonen <tptoivon at gmail piste com>, ja häneltä voi kysyä tarkempia tietoja kurssista, jos et jo ole kuplan jäsen. Jos taas olet  jo jäsen, niin suunnista suoraan jäsensivuille, joilla on tarkemmat tiedot kurssista!

Posted in Uncategorized | Comments Off

Sukelluskurssi keväällä 2015

Kupla järjestää laitesukelluksen peruskurssin keväällä 2015.
Sukelluskurssin onnistuneesti suoritettuaan saa kansainvälisen
sukellusluokituksen (CMAS *), joka on vastaava kuin esim. PADI OWD
luokitus.  Sukelluskurssi alkaa torstaina 5.2, ja myös sen muut luennot ja
allasharjoitukset pidetään tyypillisesti torstai-iltaisin.  Kurssin
vastuukouluttaja toimii Mikko Kyrö <mvkyro at gmail.com>.

Lisätietoa kurssista löytyy Kurssit -> Laitesukelluksen peruskurssi sivulta.

altailla2Kuva (c) Marcin Dobrucki

Posted in Koulutus | Comments Off

Uimapukutilaus 2014

Nyt sinulla on oiva mahdollisuus tilata itsellesi Kuplan komea sini-puna-valko-raidallinen uimapuku! Tämä perinteikäs edustusasu on ainoa oikea ratkaisu niihin Kuplan tapahtumiin, joissa nakuna ei saa tai kehtaa olla! (esim. Serena/Flamingo, Töölönlahden yliuinti, Akateeminen Wartti, Vuorimiesten kaljaviesti, Superkuplerokisat…)

Hintaa komeudelle tulee vain 57 euroa. Mikäli tilaamme isomman satsin, tulee kustanne putoamaan jopa kymmenellä eurolla. Tilauslomakkeen voit täyttää vaikka heti: http://goo.gl/F13jkv. EDIT: Tilaus on jo tehty!

Uikkarit toimitetaan Kammiolle tammikuun aikana. Maksu on suoritettava ennen noutoa, maksutiedot luvassa myähemmin.

uikkaritilausgdocsheader

Posted in Uncategorized | Comments Off

Laitesukelluskokeilu 2014

Kupla järjestää laitesukelluskokeilun torstai-iltoina 6.11. ja 20.11. klo 20.00-23.00 Tapiolan uimahallilla. Aiheeseen johdattava pakollinen luento pidetään 6.11. klo 18-19.30 Otaniemessä Sähkötekniikan korkeakoululla salissa E111.

Lisätiedot ja ilmoittautumisohjeet löydät täältä!

Kupla osallistuu myös Kampuskarkeloihin tiistaina 28.10. Töölön kampuksen päärakennuksen ala-aulassa (Runeberginkatu 14-16) ja keskiviikkona 29.10. Otaniemen kampuksen päärakennuksen ala-aulassa (Otakaari 1). Ständimme on pystyssä molempina päivinä täyden aikavälin 9.45-14.15. Tule kyselemään toiminnasta ja vahvistamaan ilmoittautumisesi laitesukelluskokeiluun!

altailla

Posted in Uncategorized | Comments Off

Uppopallokurssi aloittelijoille

Sukelluskerho PSK Kupla järjestää kolmen kerran pituisen uppopallokurssin aloittelijoille marraskuussa sunnuntai-iltaisin Tapiolan uimahallilla.

Lisätiedot kurssista täällä.

EDIT 4.11. – KURSSI ON TÄYNNÄ!

uppopallo_harrastus

Posted in Uncategorized | Comments Off

Vuosijuhlailmoittautuminen on nyt auki!

Polyteknikkojen sukelluskerho Kupla ry täyttää tänä vuonna jo 35 vuotta! Juhlavuoden päätapahtumat sijoittuvat lokakuun alussa vietettävälle vuosijuhlaviikolle, joka huipentuu lauantaina 11.10.2014 juhlittaviin vuosijuhliin.

Lisätietoja juhlista ja vuosijuhlaviikon muusta ohjelmasta löytyy osoitteesta: http://kupla.ayy.fi/psk/kupla-35/.

EDIT 29.9.: Vuosijuhlien ilmoittautuminen on nyt päättynyt. Juhliin ilmoittautuneet näet täältä.

Posted in Uncategorized | Comments Off

Kupla konteissa

Kuplan kerhotila Kammio kärsi alkuvuodesta hienoisia savuvahinkoja. AYY ryhtyi sopivasti remppaamaan koko taloa. Kesän sukelluskausi alkoi olla uhattuna sillä kalusto piti siirtää jonnekin. Tilalle järjestettiin kontit. Muutimme sinne, ja siellä asumme kunnes taloremontti on ohi ja uusi entistä ehompi Kammio V2.0 valmistuu syksyllä. Sopivasti Kuplan 35-vuosijuhlapäivän tienoille.

Kuplan_Kontit_2014

Posted in Tiedotuksia | Comments Off

Perinteinen Wappuaaton allasharjoitus

Kuplan perinteinen Wappuaaton allasharjoitus järjestettiin tänäkin vuonna Mantalla. Spektaakkelia seuraamaan oli saapunut väkeä sankoin joukoin, osin myös Kuplan ulkopuolista joukkoa.

Kuplalaisia myös keskiviikon 30.4. kymppiuutisissa, alkaen kohdasta 11:26: http://www.katsomo.fi/?progId=330862

manta1

Posted in Tiedotuksia | Comments Off

Perinteinen vappupäivän sukellus

Tänä vuonna Kuplan perinteinen vappupäivän sukellus järjestettiin Melkuttimella. Ilma olisi voinut olla vähän vappuisempi, mutta onneksi edes pinnan alla oli lämpimämpää kuin pinnan päällä.

IMG_1759

Posted in sukellus | Comments Off

Kuplan verkkosivujen sijainti

Kuplan sivustojen nimipalvelutiedot on päivitetty. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että kupla.ayy.fi ja kupla.kyla.fi osoittavat samaan sivustoon AYY:n alla.

Posted in Tiedotuksia | Comments Off